Sledi in kopiraj trgovanje najboljših traderjev v eToro OpenBooku

Poiščeš lahko najboljše trejderje v največji investicijski mreži in kopiraš njihovo trgovanje. Naj postane njihov uspeh, tvoj uspeh.Z eToro OpenBook dobiš dostop do največjega združenja aktivnih traderjev (expert Guru traders, casual traders, talented and smart investors) in dobiš dostop do vsakega traderjevega uporabniškega profila. Po njihovi lestvici uspešnosti, število investitorjev ali lokaciji lahko hitro najdeš najboljše trgovce v določenem obdobju. Vidiš lahko njihovo trgovanje, njihov profil tveganja naložbeno strategijo in tako lažje ugotoviš, če ustrezajo tvoji naložbeni strategiji in če so primerni, da jih dodaš v svoj naložbeni portfelj. Naslednji korak je povezava tvojega računa z enim ali več trejderjev. Od tega trenutka naprej lahko enostavno uživaš in pustiš da najboljši trejderji delajo za tebe. Vso njihovo trgovanje se avtomatsko izvaja tudi na tvojem računu. To ni goljufanje, to je oblika pametnega investiranja.

Družabno Trgovanje – Pameten in sodoben način trgovanja v eToro OpenBook

Opazuj v živo kdo trguje s čim, sledi najboljšim trejderjem in avtomatično kopiraj trgovanje najboljših trejderjev. To je pameten in nov način trgovanja.Z več kot 1.5 milijonov uporabniki po vsem svetu je finančno trgovanje postalo dosegljivo vsem in se mu vsakdo lahko pridruži. Družabno trgovanje je nov najbolj enostaven način udeležbe v forex marketu. eToro je največja mreža valutnih trgovcev, ki se vsakodnevno tudi povečuje. Vidiš, slediš in kopiraš lahko trgovalne aktivnosti več kot 1.5 millijona registriranih trejderjev, kadarkoli želiš, 24 ur na dan. Tukaj lahko najdeš tudi dosti idej in načinov trgovanja. Preizkusi eTorotovo družabno trgovanje z brezplačnim demo računom.Opazuj, Sledi in Kopiraj profesionalne trgovce.Z socialnim trgovanjem imaš priložnost poiskati najboljše valutne trgovce v eTorovi investicijski mreži, hitro in enostavno.Slediš lahko aktivnostim tvojih prijateljev.Komuniciraš z drugimi trgovci ena na ena.Kopiraš najboljše trejderje v živo in tako njihov uspeh postane tudi tvoj.Trgovanje v eTorotovi skupnosti pomeni, da nisi nikoli sam. Neglede koliko imaš izkušenj in kakšne odnose želiš imeti z drugimi, eTorotova skupnost je polna priložnosti.

eToro OpenBook: Odkrij nov svet naložbenih priložnost

OpenBook je eden od načinov družabnega trgovanja, ki spreminja način kako ljudje trgujejo in investirajo preko interneta. Z možnostjo opazovanja in sodelovanja z drugimi trgovci v eTorotovi skupnosti, OpenBook pospeši pridobivanje znanja in izkušenj v trgovanju.Z OpenBook -om dobiš možnost, da ti eToro – tova skupnost pomaga pri tvojem trgovanju, vidiš lahko kako drugi trgujejo v živo in v realnem času, kar ti lahko pripomore da opaziš nove priložnosti in trende v marketu. Slediš lahko strategijam tvojih prijateljev in opazuješ njihovo uspešnost.

 

Primer eTorotovega traderja, ki je v enem letu pridelal preko 200% dobička. Kot dobremu in zanesljivemu traderju pa kopira njegovo trgovanje že preko 6.000 ljudi.
Povsem enostavno lahko imaš tudi ti takšen dobiček. Vpišeš se v eTorotov OpenBook in že lahko slediš in kopiraš dobre traderje, tako da se njihovo trgovanje izvaja avtomatsko tudi na tvojem trgovalnem računu.

 

 

trader

Poglej profile in kopiraj njihovo trgovanje 🙂