Kje in kako kupiti ali trgovati z delnicami največjih in najboljših svetovnih podjetij? 

Apple, Facebook, GoPro, Tesla, Nike, adidas, CocaCola, Amazon, McDonalds …, ne veš katere delnice bi kupil? Pridruži se družabnemu trgovalnemu omrežju in boš hitro izvedel v kaj investirajo najbogatejši 🙂

Ko začnejo vsi govoriti, kako se zdaj splača kupiti neke delnice, ker zelo rastejo in si misliš, eh zdaj je že prepozno, zdaj so že tako visoko, da bodo kmalu še samo padle.
Prepozno za investiranje, sedaj ko je že tako daleč naraslo? Podjetje Tesla ni naredilo samo električnih avtomobilov in jih sedaj prodaja. V tem primeru bi cena delnic padla, ko pade prodaja avtov. Ampak ne, gonilna sila podjetja Tesla Elon Musk ima vsak dan nove ideje in inovacije s katerimi spreminja svet. Gradi svoje nove tovarne v Nemčiji in na Kitajskem. Ima že delujoče preizkusne tunela za varne ceste pod zemljo. Z vesoljskimi plovili osvaja vesolje in sedaj je pričel tudi z razvojem in izdelavo električnih helikopterjev in inovativnih potniških letal, ki so že 50 let enaka. Podjetje se nazadržno širi, saj ga poganjajao nenehne najnaprednejše inovacije. Lansko leto so vsi govorili, če bi jih kupil pred štirimi leti, bi sedaj imel 10 kratno vrednost vloženega kapitala v delnice. Iz vloženih tisoč evrov, bi sedaj imel 10 tisoč evrov. Eh zdaj je že mimo, bomo počakal da pade. In vendar, če bi jih lansko leto kupil bi imel sedaj enkrat več na računu, saj so v zadnjem letu ponovno narasle za 100 procentov. Delnice Tesla so v primerjavi z prejšnjim letom za 100% narasle in imajo 20x večjo vrednost kot pred 5 leti.  Koliko bodo vredne čez eno leto ali 5 let?  Dokler bo v Tesli trajal razvoj in najnaprednejše inovacije, ki širijo in večajo vrednost podjetja, bo tudi vrednost delnic rasla. Upam ugibati, da se nakup še vedno splača in bo zagotovo vrednost v nekaj letih nekajkrat višja.

Kupuj, trguj in prodajaj delnice najuspešnejših podjetij brez provizije – Odpri trgovalni račun tukaj

 

You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money. 68% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider.