Kje kupiti, trgovati in naložiti v zlato

Vrednost zlata ves čas niha. Lahko ga samo kupimo, kot varno naložbo, lahko pa ga kupimo po nizki ceni in prodamo, ko cena nareste in tako trgujemo z njim. Spletno trgovanje pa tudi omogoča, da lahko odpremo trgovalno pozicijo za prodajo (recimo, ko je vrednost zlata zelo velika) in jo zapremo, ko vrednost pade in tako ponovno zaslužimo.
Torej najprej morate vedeti, kaj želite z nakupom doseči in za koliko časa bi radi imeli plemenito kovino v svoji lasti?

Veliki ljudi se odloči za nakup zlata, kot varno in donosno naložbo, predvsem zaradi zaščite premoženja. Vedno več jih pa z njim tudi trguje, dnevno ali letno, odvisno od pričakovanj in znanja investitorjev.

Zraven zlata pa ima tudi srebro velik investicijski potencial, saj je zelo pomembna industrijska kovina. Zaloge srebra so se v zadnjih letih zmanjšale, kar je zelo dvignilo povpraševanje po tej plemeniti kovini in naredilo srebro ponovno atraktivno za investiranje in trgovanje.
To je zelo pomemben podatek za investitorje, saj nakazuje, da se tudi z srebrom že pričakujejo veliki donosi v naslednjih letih.

Najhitreje lahko kupite Zlato in srebro pri trgovalni platformi Etoro. Lahko investiraš in ga pustiš, dokler ponovno ne potrebuješ denarja ali aktivno trguješ z njim.
Povezava do odprtja trgovalnega računa pri Etoru je tukaj: Registriraj se 

Zlato

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja