Dobra stvar trgovanja s kriptovalutami je tudi, da ni davka od dobička za fizične osebe. Torej če povprečen človek trguje s kriptovalutami (bitcoin, ether, litecoin, dogecoin, stellar, ripple, dash…) za sebe in ustvari dobiček, ne plača od tega nobenega davka.

Priporočam pa, da si kljub temu shranite dokazila, saj boste ob večjih donosih mogoče morali dokazovati izvor denarja. Vendar je na Etoru celotna zgodovina vašega trgovanja pregledno shranjena, tako da ne bo nobenih težav glede tega.

 

Etoro je družabno investicijsko podjetje pri katerem lahko se lahko trguje tudi z najbolj znanimi kriptovalutami in sicer Bitcoinom – BTC, Bitcoin Cash – BCH, Ethereum – ETH, Ethereum Classic – ETC, Litecoin – LTC, Ripple XRP, Dash – DASH…. in ostale najbolj trgovane valute.

Pri nakupu in prodaji vam ne zaračunajo dodatne provizije, razlika je edino v nakupni in prodajni ceni valute, enako kot menjalnice.

Etoro je zanesljiv in že več kot 10 let eden izmed največjih in najpopularnejših ponudnik spletnega trgovanja z valutami, zlatom, nafto, delnicami znanih podjetij (Apple, Facebook, Microsoft, Tesla …), sedaj pa tudi najbolj popularnih kriptovalut. Omogoča možnost nakupa posamezne valute ali sklada kriptovalut ali pa enostavno kopirate katerega izmed uspešnih traderjev, ki so že investirali v kriptovalute.

Etorova platforma je pregledna in enostavna za uporabo tako, da jo lahko zelo hitro obvladate in trgujete.

 

Registrirajte se na Etoro,nakažite sredstva na vaš Etorov trgovalni račun (kreditna kartica, bančno nakazilo, Paypal in drugi načini), izberite katero kriptovaluto želite kupiti, kliknite ikono za nakup, vpišete višino sredstev, ki jih boste namenili nakupu in potrdite. 🙂

Ko dosežete svoj zastavljen cilj, pa si lahko dobiček ali tudi celotna sredstva (če jih potrebujete takoj) dvignete nazaj na tisti vaš račun iz katerega ste nakazali na Etorov trgovalni račun.
Povezava za odprtje Etorovega trgovalnega računa:  Tukaj odpreš trgovalni  račun