Upravljalni račun – Managed account

Imaš odprt trgovalni račun in trguješ in ti ne gre in ne gre v plus? Bi rad trgoval pa se nimaš časa pogljabljati v vse novosti in skrivnosti trgovanja?

Upravljalni račun je navaden trgovalni račun, na katerem lahko sami trgujemo ali ga ponudimo v upravljanje kateremu dobremu trejderju in tako postane upravljan s strani določenega trejderja na valutnem trgu. Kaj to pomeni? To pomeni, da odprete trgovalni račun, ki bo seveda na vaše ime. Do tega računa imate nato dostop samo vi. Kaj je največja prednost tega? Da imate vseskozi vpogled v vaš račun in prav tako dostop do vašega denarja. Tu ni nikakršne vezave, denar je vse skozi likviden in imate vedno dostop do njega in ga lahko dvignete kadarkoli želite. Dvignete lahko samo del, recimo dobiček, ali pa v celoti, čisto po vaši izbiri. Ta trejder, ki upravlja z vašim računom (trguje na valutnem trgu), pa nikakor ne more priti do vašega denarja. Se pravi, ne more dvigniti vašega denarja ali kar koli drugega. Lahko samo trguje z njim, ne more pa dvigniti ali karkoli sam narediti z denarjem, ki ga je ustvaril. Vaš denar je vseskozi na trgovalnem računu pri vašem izbrenem brokerju ali banki. Polek tega pa imate vi vseskozi vpogled v vaš račun, 24 ur na dan in lahko vseskozi spremljate kaj se dogaja na vašem računu in katere pozicije kupuje oziroma prodaja vaš izbrani trgovec. Ta trader pa dejansko ne trguje direktno samo na vašem računu, ampak trguje na svojem uspešnem trgovalnem računu, na katerem ima naložen svoj lasten denar, le da trgovanje na svojem računu izvaja tudi na vašem računu, tako da mu je še kako pomembno da na naredi kakšne izgube.
Trejderjev zaslužek to, kar je on ustvaril na lastnem računu in del dobička, ki ga je ustvaril vam. V primeru, če trguje trejder negativno, izgublja svoj lasten denar in nobene provizije ne dobi od vas, zato ker dobi delež dobička samo, če vam je ustvaril dobiček. Vprimeru, če ni na vašem računu pozitivnega donosa, vas to upravljanje povsem nič ne stane, niti ne plačate nobene provizije, niti brokerju pri katerem imate odprt račun, niti trejderju s katerim ste se povezali. Tako da je to karseda zanesljiva možnost zaslužka z trgovanjem, saj trader tvega tudi svoj lasten denar, ne samo vašega. Sicer pa je dolgoletno uspešnost in tudi prehod preko raznih kriznih obdobij, kjer so bila zelo velika negativna in pozitivna nihanja, pokazatelj zanesljivosti in konstantne uspešnosti. Glede negativnega stanja na računu ali celo izgube sredstev na računu, dejansko ni bojazni, saj se na začetku delajo manj trgovanj z manjšo izpostavljenostjo in se šele kasneje, ko že nastane nek profit, prične trgovati z večjimi trejdi se tako tvega samo profit, ki je že nastal.

 December 2019:
Statistika trgovanja enega najzanesljivejših traderjev kar jih poznam.
Eno leto trgovanja in 141% dobička:

Marec 2020:
Brez težav preživi korona in naftno krizo in ustvarja še večji dobiček 🙂

Julij 2020:
V letošnjem letu že 218% dobička + lanski 141%  🙂

November 2020:
Po enem letu in pol trgovanja že 405% dobička 🙂 Konstantno in zanesljivo, brez negativnih padcev.

Čas, da dvignem vložen kapital in polovico dobička – to je 25.000, drugo polovico 25 tisoč pa pustim za nadaljno trgovanje….

Statistike so iz mojega trgovalnega računa, zato lahko iz prve roke potrdim, da je zelo zanesljiv in stabilen trader, ki ve kje so limiti in zna ustaviti morebitne izgube, tako da ustvarja samo nenehno rast na trgovalnem računu.
Že imaš trgovalni račun in ti ne gre tako kot si želiš, ali imaš denar in si ga želiš malo oplemenititi z dobro, zanesljivo investicijo?
Lahko mu kar pises na:  fxpresident @ gmail.com

ali pa kontaktiras mene za kakšne informacije.  In ja, trguje ročno in s pomočjo trgovalnega programa, ki ga sam nadzira in posodablja. V bistvu ustvari celo nekaj več profita kot jaz z mojim običajnim trgovanjem. Zelo znesljivo in uspešno.